Håndlavede smykker

Håndlavede smykker

 

Hos Den Sorte Diamant er vi specialiseret i at designe, formgive og fremstille unikke og personlige smykker til alle vores kunder.

 

Vi fremstiller både smykker til salg i vores butik og på baggrund af vores kunders individuelle ønsker til et unikt og personligt smykke.

 

Du har mulighed for selv at tegne dit drømmesmykke, hvad enten det er et vedhæng til en halskæde, en ring eller nogle smukke øreringe. Du kan komme med tegningen til os, så vi kan fremstille smykket ud fra dit design, eller du kan fortælle om dine ideer til smykket, hvor vi derefter designer og fremstiller dit smykke.

 

Vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunder og deres historie, som ligger til grund for smykket, for derefter at få symbolikken ind i det unikke smykke.

 

Vi fremlægger forskellige designforslag, så du selv kan vælge det design, der bedst harmonerer med ønsket og forventningen til det individuelle smykke.

 

Du er velkommen til at kigge ind forbi vores butik og se vores udvalg af smukke specialdesignede smykker, eller bliv inspireret i af vores billedgalleri her på siden - og få selv designet dit drømmesmykke.

 

Vil du vide mere, kan du kontakte os på telefon: 98370595 eller pr. mail: info@densortediamant.com